ANKARA / ÇANKAYA - Köy Hizmetleri İlkokulu

Köy Hizmetleri İlkokulu

Tarım ve Orman Bak. Kampüsü,Üniversiteler Mah.23 Nisan Sok.No8 Çankaya/Ankara
Vizyon
Sağlıklı ve güvenli bir okul ortamında evrensel insan hakları ilkelerini kavramış, öğrendiği bilgileri yaşamında uygulayabilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin farklılıklarını ve yeteneklerini açığa çıkarmak; onların bilgili, becerikli, kendine güvenen, sorumluluklarını bilen, katılımcı bireyler olarak eğitim almalarına fırsat tanımak; toplumun gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, modern, yenilikçi teknolojiyi kullanan ve ondan yararlanan bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ
09:10 15:00
Ulaşım
Toplu Taşım araçları (Dolmuş ve Otobüs)ile gelinebilir. Metro ile DANIŞTAY-Tarım ve Orman BAKANLIĞI durağında inilerek gelinebilir.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Eskişehir Yolu 9.Km Tarım ve Orman Bak. Kampüsü,Üniversiteler Mah.23 Nisan Sok.No:8 Çankaya/Ankara
9 Km.
Kontenjan Bilgileri
10 sınıf, 1 ana sınıfı ve 1 özel eğitim alt sınıfı olmak üzere toplam 11 sınıf bulunmaktadır. Sınıf mevcutları 28-30 arasındadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun erkek basketbol takımı, kız voleybol takımı ve satranç ekibi bulunmaktadır.
etwinning